Ring mig op

Udfyld navn og nummer, og bliv ringet op til en uforpligtende samtale om, hvad vi kan gøre for dig.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Maler Fredericia​​

Tlf.: 24 45 22 40

​Er du bosiddende i Fredericia og omegn, så ordner jeg gerne dit malerarbejde. Som din foretrukne maler i Fredericia garanterer jeg høj kvalitet gennem mine mange år i faget, og fleksibilitet i og med jeg kan varetage alle opgaver - store som små. Så hvad enten det drejer sig om vedligeholdelse ude eller inde, eller bare et køkkenprojekt der skal males, så kan du trygt overlade dit hjem til mig.

Som din maler i Fredericia bruger jeg kun kvalitetsprodukter til at udføre mit arbejde. Jeg vil nemlig ikke efterlade et hjem uden at have sikret at alle målene/aftalerne er blevet overholdt, og derfor skal materialer stemme overens med mine egne professionelle kvaliteter.

Er i selv lidt på bar bund, om hvordan projektet skal sættes i gang, og er i ikke blevet enige om designet endnu. Så tilbyder jeg også mit eget professionelle syn på situationen, da jeg hellere end gerne vil hjælpe jer med rådgivning så vi sammen finder den perfekte løsning. Ikke kun skal vi finde den perfekte løsning til jeres hjem, jeg ønsker også at vi definerer en process der er så ligetil og problemfri som overhovedet muligt. 

Jeg klarer også opgaver som Maler i Kolding

​Se også - Maler Middelfart

Se også - Maler Svendborg

Adresse

Holbergsparken 36,

6000 Kolding

Kontakt os

Telefon: 24 45 22 40

Mail: d-stub@jubii.dk 

Åbningstider

Mandag til fredag: 08:00 - 16:00

Lørdag: 10:00 - 15:00

Ønsker du tilbud?

Kontakt Djina Stub

Telefon: 24 45 22 40