Ring mig op

Udfyld navn og nummer, og bliv ringet op til en uforpligtende samtale om, hvad vi kan gøre for dig.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mine ydelser og arbejdsopgaver

Tlf.: 24 45 22 40

Det er altid en tillidssag at lukke håndværkere ind i sit hjem. En af mine vigtigste opgaver er derfor at behandle dit hjem, som var det mit eget. Det betyder, at jeg altid udfører vores arbejde professionelt, og at jeg altid afleverer dit hjem i pæn og ordentlig stand.

Den bette maler v/Djina Stub har års erfaring med at male private hjem, og ingen opgave er for stor eller for lille. Jeg løser alle typer maleropgaver, indendørs som udendørs, lige fra renovering til omforandringsopgaver og maler naturligvis også gerne dit nybyggede hus. Lad os blive din fortrukne maler i Fredericia & omegn.  

Tapetsering

Hvis der skal tapetseres i jeres private hjem eller virksomhed, står jeg klar til tage hånd om opgaven. Jeg sikrer mig at det altid bliver et flot resultat uden luftlommer og bobler, som let kan ses hvis arbejdet ikke er blevet gjort ordentligt første gang. Hvis du nu skulle have nogle ideer eller forslag i forbindelse med tapetsering, er du mere end velkommen til spørge løs.

Jeg rådgiver gerne gennem hele processen, og hjælper dig gerne med at vælge de farver og materialer, som giver et flot resultat og præcis det udtryk, du ønsker.

Så hvis du mangler en maler i Fredericia, så er du velkommen til at ringe til mig for at høre nærmere eller for at få et uforpligtende tilbud.​​

​​

Spartling

Jeg har heller ikke noget imod at tage mig af spartling, jeg er nemlig godt klar over at det kan være en besværlig proces når det drejer sig om spartling, og man ønsker selvfølgelig altid at resultatet bliver godt og uden udjævninger. Derfor er det vigtigt at anvende en professionel, og spartling er lige en opgave jeg ville elske at tage mig af.

Adresse

Holbergsparken 36,

6000 Kolding

Kontakt os

Telefon: 24 45 22 40

Mail: d-stub@jubii.dk 

Åbningstider

Mandag til fredag: 08:00 - 16:00

Lørdag: 10:00 - 15:00

Ønsker du tilbud?

Kontakt Djina Stub

Telefon: 24 45 22 40