Ring mig op

Udfyld navn og nummer, og bliv ringet op til en uforpligtende samtale om, hvad vi kan gøre for dig.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Maler Svendborg

Tlf.: 24 45 22 40

DenBetteMaler v. Djina Stub er din foretrukne maler i Svendborg, når du skal have malerarbejdet ordnet professionelt. Jeg kører ud til alle opgaver, hvad enten det drejer sig om opgaver i det private eller til erhverv, så garanterer jeg en professionel tilgang til arbejdet, og et færdigt produkt i højeste kvalitet.

Som din foretrukne maler i Svendborg kan jeg som sagt klare alle opgaver, om det er en omfattende indendørs renovering eller blot en facade der trænger til kærlighed, så er det DenBetteMaler du skal have fat i. Ingen maleropgave er for lille eller for stor til mig, og jeg sætter en dyd i at udføre mit arbejde ordentligt, uanset om det blot er en enkelt væg, der skal males, eller det er hele huset. En lille maleropgave er mindst lige så vigtig som en stor, for i sidste ende handler det om, at resultatet skal være noget, jeg kan stå inde for og naturligvis også et resultat, som I er tilfredse med.

Med mine mange års erfaring i bagagen, garanterer jeg professionelt udført arbejde, og jeg forlader altid jeres hjem eller kontor i samme stand som da jeg kom, selvfølgelig med et veludført stykke malerarbejde som bonus. At lukke håndværkere ind i sit hjem eller på sin arbejdsplads er nemlig en tillidssag, hvor ejer har en forventning om, at håndværkerne behandler deres hjem eller kontor med respekt.

I tilføjelse til mit malerarbejde i Svendborg og omegn, så tilbyder jeg også individuel rådgivning, så vi sikrer os at jeres proces bliver så ligetil og problemfri som muligt.

Jeg klarer også opgaver som maler i Kolding

Se også - Maler Fredericia

​Se også - Maler Middelfart

Adresse

Holbergsparken 36,

6000 Kolding

Kontakt os

Telefon: 24 45 22 40

Mail: d-stub@jubii.dk 

Åbningstider

Mandag til fredag: 08:00 - 16:00

Lørdag: 10:00 - 15:00

Ønsker du tilbud?

Kontakt Djina Stub

Telefon: 24 45 22 40