Maler i Fredericia

Unik malet væg fra DenBetteMalerEr du bosiddende i Fredericia og omegn, så tager jeg mig gerne af dit malerarbejde. Jeg har opnået stor erfaring og et øje for kvalitet, gennem mine mange år i faget, og som din foretrukne maler i Fredericia, kan jeg derfor garantere et stykke malerarbejde udført i høj kvalitet.

Jeg er fleksibel, hvilket vil sige at jeg kan varetage enhver opgave, stor som lille. Uanset om det drejer sig om eksempelvis vedligehold ude som inde, et større køkkenprojekt eller en gennemgående renovering, så kan du trygt overlade malerarbejdet og dit hjem til mig.

Jeg har stor respekt for de mennesker og hjem jeg kommer ud til, og har fuld forståelse for den tillid der skal lægges i, at overlade sit hjem til en maler eller anden håndværker, og jeg efterlader derfor altid hjemmet, som det var da jeg ankom.

Som din maler i Fredericia bruger jeg kun kvalitetsprodukter til at udføre mit arbejde, da det er mit mål, at overdrage et stykke malerarbejde i højeste kvalitet til dig – og det kræver, udover en erfaren, professionel maler, også produkter af højeste kvalitet.

For mig er dine mål og ønsker det vigtigste, når jeg udfører et stykke malerarbejde, og jeg forlader derfor ikke dit hjem, uden at sikre mig, at alle vores aftaler er blevet overholdt, og du er glad og tilfreds med mit arbejde.

Er I selv lidt på bar bund, om hvordan projektet skal sættes i gang, og er i ikke blevet enige om designet endnu. Så tilbyder jeg også mit eget professionelle syn på situationen, da jeg hellere end gerne vil hjælpe jer med rådgivning, så vi sammen finder den perfekte løsning. Ikke kun skal vi finde den perfekte løsning til jeres hjem, jeg ønsker også at vi definerer en proces der er så ligetil og problemfri som overhovedet muligt.

Adresse

Holbergsparken 36, 6000 Kolding

Telefon

+45 24 45 22 40

E-mail

d-stub@jubii.dk

Åbningstider

Mandag til fredag: 08:00 – 16:00

Lørdag: 10:00 – 15:00

Ønsker du et tilbud?

Udfyld navn og nummer, og bliv ringet op til en uforpligtende samtale om, hvad vi kan gøre for dig.

Copyright 2024 - Den Bette Maler ©