Maler i Vejle

Står du med en maleropgave, og er du bosiddende i Vejle eller omegn, så tager jeg mig med glæde af den. Gennem mine år indenfor faget har jeg opnået stor

erfaring og et skarpt øje for kvalitet. Som den foretrukne maler i Vejle lægger jeg til enhver tid stor passion og ære i at udføre dine maleropgaver.

Nymalet lejlighed

Gennem en professionel tilgang og ønsket om at skabe et flot resultat vil vi i samarbejde få realiseret dine ønsker og drømme.

DenBetteMaler v. Djina Stub er en fleksibel virksomhed. I den forstand at jeg er klar på de små opgaver såvel som de større. Er der tale om projekter ude eller inde, såvel som køkken til badeværelse, så vil jeg kunne hjælpe dig og med sikkerhed levere en høj kvalitet og et flot stykke arbejde.

Jeg sætter en dyd i at udføre mit arbejde ordentlig uanset omfang og størrelse. Lige så vel som jeg respekterer dig og din bolig. Du får den fulde forståelse for den tillid, som overdrages mig. Derfor efterlader jeg ligeledes også altid hjemmet, som da jeg ankom med stor respekt.

Kvalitet og professionelt syn

Du er altid velkommen til at kontakt mig i forbindelse med eventuelle spørgsmål. Endvidere giver jeg gerne mit professionelle syn på din situation i tilfælde af tvivl eller uenighed.

Gennem rådgivning vil vi samarbejde kunne finde den mest optimale løsning, der stemmer overens med dine forventninger og muligheder. Som den foretrukne maler i Vejle vægter jeg altid mine kunders ønsker og forventninger til mit arbejde meget højt og gør en stor ære i at indfri dem.

I alle situationer er det vigtigt for mig at levere kvalitet. Igennem min erfaring har jeg fundet frem til de kvalitetsprodukter, som jeg mener lever op til mine kunders forventninger såvel som mine egne. Jeg leverer kvalitets malerarbejde og sørger derfor altid for udførelsen er efter alle kunstens regler.

Har du brug for hjælp med maleropgaver i Kolding, Fredericia eller Middelfart, så kan jeg også hjælpe her.

Adresse

Holbergsparken 36, 6000 Kolding

Telefon

+45 24 45 22 40

E-mail

d-stub@jubii.dk

Åbningstider

Mandag til fredag: 08:00 – 16:00

Lørdag: 10:00 – 15:00

Ønsker du et tilbud?

Udfyld navn og nummer, og bliv ringet op til en uforpligtende samtale om, hvad vi kan gøre for dig.

Copyright 2024 - Den Bette Maler © CVR: 34254257