Maler i Middelfart

Står I og mangler en maler i Middelfart, så kan du altid ringe til DenBetteMaler v. Djina Stub. Jeg hjælper jer gerne med enhver opgave, og der er ikke den opgave, der er for stor eller for lille til, at jeg ikke kan tilbyde min hjælp.

Som din maler i Middelfart kan jeg derfor tage mig af alt lige fra maling af børneværelset, til en omfattende maling af facaden på hele huset eller for den sags skyld indvendigt i hele huset.

Når jeg maler i Middelfart og diverse andre lokalområder, både omkring Middelfart samt andre steder i landet, er det vigtigt for mig at kvaliteten altid er i top og I står tilbage med et stykke malerarbejde, af høj kvalitet.

At mit malerarbejde altid er af højeste kvalitet, sikrer jeg ved, at benytte mig af de bedste kvalitetsprodukter på markedet, inden for malerarbejde. Derudover har jeg mange års erfaring som maler, går til enhver maleropgave med stor professionalisme og sørger for at udførelsen sker efter alle kunstens regler.

Jeg vægter altid jeres ønsker og forventninger til mit malerarbejde meget højt, og bestræber mig på, at overholde vores aftaler. Dertil hører at jeg naturligvis også altid udviser respekt overfor jer og jeres bolig, ved at efterlade hjemmet i den stand det var i, da jeg ankom.

Ønsker I rådgivning inden projektet skal sættes i gang, så er jeg også her det rette valg for jer. Som jeres foretrukne maler i Middelfart guider jeg jer nemlig igennem processen, og inkluderer altid jeres ønsker.

Adresse

Holbergsparken 36, 6000 Kolding

Telefon

+45 24 45 22 40

E-mail

d-stub@jubii.dk

Åbningstider

Mandag til fredag: 08:00 – 16:00

Lørdag: 10:00 – 15:00

Ønsker du et tilbud?

Udfyld navn og nummer, og bliv ringet op til en uforpligtende samtale om, hvad vi kan gøre for dig.

Copyright 2024 - Den Bette Maler ©